Cine este Cristina Gheorghiţoiu, tânăra de 35 de ani care conduce cel mai mare site de anunţuri din România

Postat la 28 mai 2017 882 afişări

Cristina Gheorghiţoiu este, din octombrie 2014, director general al grupului OLX (include OLX.ro, cea mai mare platformă de anunţuri de pe piaţa locală, platforma online destinată vânzării şi cumpărării de maşini noi şi second-hand Autovit.ro, platforma de anunţuri imobiliare Storia.ro), parte a Naspers Classfields România.

Cine este Cristina Gheorghiţoiu, tânăra de 35 de ani care conduce cel mai mare site de anunţuri din România

 „Fac parte dintre norocoşii care se bucură supermult de jobul lor, dar care au descoperit, de relativ puţin timp, că îşi fac un favor imens atunci când decid să exploreze cu similară curiozitate şi focus pe KPIs şi viaţa de după birou”, descrie Cristina Gheorghiţoiu echilibrul dintre carieră şi activităţile de relaxare, descoperit recent. „Îmi place foarte mult să călătoresc şi aş pleca spre o destinaţie necunoscută în orice moment. Îmi doresc să văd toată lumea şi încerc să extind călătoriile frecvente de business şi pentru satisfacţia personală, atunci când este posibil.” Se bucură şi de fotografie, de teatru, de conversaţiile excelente şi de lectură: „Mă străduiesc să citesc cel puţin două cărţi pe lună”.

Cât priveşte implicarea reprezentanţilor mediului de afaceri în societate, spune că „structurile politice ar putea beneficia de experienţa antreprenorială şi înţelegerea nevoilor mediului de afaceri pe care oamenii din business le au, iar o abordare colaborativă şi constructivă poate fi în interesul tuturor”. Adaugă că în ultimul timp a observat tot mai mult dorinţa de contribuţie în mediul politic a oamenilor cu background antreprenorial.

„Intenţia ar putea fi încurajată de structuri care să faciliteze acest lucru, de o deschidere către dialog şi o viziune comună asupra rezultatului final dorit. Cred cu tărie că avem nevoie de lideri puternici şi de echipe sănătoase şi performante la conducere, indiferent de ce instituţie vorbim. În lipsa acestora, evoluţia va fi una extrem de lentă.” Deşi îi este greu să numească decizii concrete pe care le-ar lua din postura de preşedinte, ştie care ar fi principala arie de concentrare: „Mi-aş forma o echipă de leadership puternică, alcătuită din persoane competente şi de încredere.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.