Cine e Tnuva

Postat la 03 decembrie 2007 59 afişări

Unul dintre cei mai mari manageri ai tuturor timpurilor, Jack Welch, avea ca deviza: "fixeaza-ti intotdeauna obiective pe care crezi ca nu le poti atinge". Un manager israelian, venit in Romania sa supervizeze dezvoltarea Tnuva pe piata locala, se ghideaza dupa acelasi principiu. Si, intrucat considera ca "nu devii un bun marketer invatand doar marketing", Sagit Tzur-Lahav si-a propus sa studieze indeaproape comportamentul consumatorului roman la el acasa, astfel incat produsele Tnuva sa poata fi adaptate obisnuintelor locale de consum. d

In 2005 a hotarat sa se mute in Romania pentru a prelua conducerea diviziei de marketing din filiala locala a companiei pentru care lucra in Israel. Sagit Tzur-Lahav si-a asumat responsabilitatea construirii de la zero a unui brand pe piata romaneasca, astfel incat orice consumator sa stie cine e Tnuva si, mai ales, ce produse comercializeaza compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cine,
e,
Tnuva
/lideri/cine-e-tnuva-4074005
4074005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.