Cele mai puternice femei din România: Rozaura Stănescu, BRD Pensii

Autor: Anca Barbulescu Postat la 31 mai 2013 818 afişări

Rozaura Stănescu a avut prilejul să cunoască evoluţia pieţei financiare româneşti atât din ipostaza de bancher, cât şi din cea de singura femeie aflată la conducerea unei mari societăţi de administrare a fondurilor de pensii private, cu activitate pe pilonul II şi III.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Rozaura Stănescu a absolvit Facultatea de Relaţii Publice Internaţionale din ASE Bucureşti, iar în grupul Société Générale a început la finele anilor ‘90 ca responsabil de serviciile pentru investitori instituţionali în sucursala din Bucureşti, pentru ca după privatizarea BRD să-şi continue activitatea ca director executiv delegat în departamentul de strategie şi marketing al băncii. Din 2011 este director general şi membru al consiliului de administraţie al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private, care la acea vreme avea în administrare active totale de cca 120 mil. lei. La sfârşitul anului trecut, valoarea activelor nete administrate ajunsese la 275 mil. lei (din care 255 mil. lei pentru pilonul II - fondul BRD, respectiv 19,7 mil. lei pentru pilonul III - BRD Medio), iar numărul total al participanţilor la fondurile de pensii ale grupului depăşea 215.000.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-rozaura-stanescu-brd-pensii-10914179
10914179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.