Cele mai puternice femei din România: Camelia Bazac, Forza Rossa

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 aprilie 2013 598 afişări

Cu toate că a urmat cursurile universităţii de medicină şi farmacie, Camelia Bazac a luat decizia în 2002 de a intra pe piaţa auto locală prin preluarea conducerii mărcii Maserati în cadrul importatorului AutoItalia.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

În 2005 a părăsit Maserati pentru a începe un nou proiect, prin care viza demararea activităţii de import a Ferrari pe piaţa locală. Forza Rossa, compania controlată de Ion Bazac şi Camelia Bazac, a devenit rapid unul dintre principalii jucători de pe piaţa automobilelor de lux, cu atât mai mult cu cât nu fac parte dintr-un grup mai mare, cum este cazul mărcilor Porsche şi Bentley comercializate de Porsche Inter Auto sau Maserati de AutoItalia. Primul showroom Ferrari a fost inaugurat în urmă cu patru ani, obiectivul pentru 2008 fiind la acea vreme vânzarea a 15 automobile. în iarna lui 2009 businessul Ferrari s-a extins cu cel mai mare Ferrari Store din estul Europei, amplasat pe Calea Victoriei, aproape de Piaţa Naţiunilor Unite, unde a mai fost deschisă şi cafeneaua Forza Rossa, dedicată fanilor Ferrari. Campania de expansiune a businessului a continuat anul trecut cu deschiderea unui Ferrari Store în Monte Carlo, dar şi prin preluarea oficială a importurilor mărcii Lotus, comercializată de Forza Rossa nu doar în România, ci şi la nivel regional. Mai mult, Forza Rossa a demarat comercializarea de automobile Lotus şi Ferrari inclusiv în Republica Moldova, unde însă este o piaţă dedicată mai mult pentru automobilele sport second-hand.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-camelia-bazac-forza-rossa-10715324
10715324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.