Andreea Patrichi, expertul contabil care gestionează strategia financiară a Fujitsu în Balcani

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 februarie 2014 431 afişări

Andreea Patrichi este directorul financiar pentru regiunea Balcani în cadrul Fujitsu.

Andreea Patrichi, expertul contabil care gestionează strategia financiară a Fujitsu în Balcani

Se ocupă de definirea şi punerea în aplicare a strategiei financiare a companiei în România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia şi Serbia, urmăreşte executarea corectă a costurilor operaţionale şi totodată sprijină realizarea obiectivului de vânzări al companiei în toate cele cinci ţări.

Mai precis, bugetul total de vânzări în zona Balcanilor este de 38 de milioane de euro. În descrierea jobului său, Andreea Patrichi foloseşte însă şi termeni precum raportarea, consolidarea şi executarea bugetelor, dar şi coordonarea echipelor financiare locale din ţările cuprinse în regiunea de care se ocupă. Directorul financiar al Fujitsu în Balcani raportează direct către directorul financiar al zonei pieţelor emergente în care este operaţională compania.

La Fujitsu a venit în urmă cu şase ani, în 2007, când absolventa Academiei de Studii Economice din Bucureşti a decis să facă schimbarea către domeniul tehnologiei. Anterior, Andreea Patrichi a deţinut o serie de funcţii în companii din industriile farma sau comerţ, printre care cea de senior accountant la Servier Pharma. Este expert contabil, membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).


Andreea Patrichi

FUJITSU

FUNCŢIE Balkans finance director

VÂRSTĂ 37 de ani

CIFRĂ DE AFACERI 2012 N/A

ANGAJAŢI 12

Urmărește Business Magazin

/lideri/andreea-patrichi-expertul-contabil-care-gestioneaza-strategia-financiara-a-fujitsu-in-balcani-12026461
12026461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.