Firma prin care Carrefour gestionează supermarketurile a luat un credit de 60 milioane lei de la ING Bank

Postat la 05 februarie 2014 60 afişări

Artima, firma prin care Carrefour România gestionează supermarketurile Market şi trei magazine de proximitate integrate Express din Bucureşti, a încheiat un contract de credit cu ING Bank pentru suma de 60 milioane lei (13,5 milioane euro), potrivit unui anunţ al companiei.

Firma prin care Carrefour gestionează supermarketurile a luat un credit de 60 milioane lei de la ING Bank

 "Noul contract de credit va înlocui dispoziţiile contractului de credit încheiat în data de 30 octombrie 2006 între societatea Carrefour România, în calitate de împrumutat, şi ING Bank NV Amsterdam, în calitate de împrumutător, în cadrul căreia societatea (Artima - n.r.) a deţinut, de asemenea, calitatea de împrumutat pentru o linie de credit în valoare de 60 milioane lei, astfel cum a fost acesta aprobat prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi Extraordinare a societăţii nr. 3 din data de 30.03.2009 şi prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a societăţii nr. 17 din 16.12.2011, contractul de credit încheiat anterior încetând astfel", potrivit anunţului Artima.

Artima va garanta cu ipotecă mobiliară asupra tuturor conturilor bancare deschise la ING Bank NV Amsterdam.

"Şi anul acesta vom investi în lansarea de noi magazine în cadrul strategiei de expansiune multiformat. Planul de expansiune este confidenţial, însă vom anunţa de fiecare dată când vom deschide un nou magazin", a declarat pentru MEDIAFAX Andreea Mihai, directorul de marketing al Carrefour România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/firma-prin-care-carrefour-gestioneaza-supermarketurile-a-luat-un-credit-de-60-milioane-lei-de-la-ing-bank-12025542
12025542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.