Adrian Nanulescu este noul general manager al La Fântâna România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2014 751 afişări

Adrian Nanulescu a devenit noul general manager al La Fântâna România, înlocuindu-l pe Mihai Matyas. Adrian Nanulescu, de profesie inginer, a condus timp de 10 ani departamentul de Business-to-Business al Orange România. A fost apoi CEO al Antena Group, iar de la sfârşitul lunii ianuarie, Adrian Nanulescu s-a alăturat echipei La Fântâna România.

Adrian Nanulescu este noul general manager al La Fântâna România

In plan personal, Adrian Nanulescu este atlet de triatlon, fiind unul dintre managerii romani ce promoveaza un stil de viata echilibrat, in care sportul si alimentatia sanatoasa iti creaza acea stare de ”well being”.

Noul general manager al La Fantana va avea rolul de a imbunatati operatiunile companiei, (...) sa intareasca pozitia de lider pe piata de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator.

”mi doresc să dezvolt ceea ce La Fântâna a construit până acum şi să aducem  pe piaţă servicii,” declară Nanulescu.

La Fântâna are o istorie de peste 10 ani şi în prezent este lider de piaţă pe segmentul serviciilor complete de aprovizionare cu apa în sistem watercooler şi purificator, atat pentru companii, cat si pentru mediul rezidential.

Grupul La Fantana numara peste 800 de angajati, in Romania si Serbia, doua unitati de imbuteliere in Romania ( Bucuresti si Talmaciu, jud Sibiu)  si o unitate de imbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia. La Fantana are in Romania peste 86.000 de aparate (watercoolere si purificatoare) şi peste 40.000 de clienti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-nanulescu-este-noul-general-manager-al-la-fantana-romania-12025080
12025080
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.