100 TINERI MANAGERI DE TOP - Laurenţiu Giuşcă, Medlife

Autor: Razvan Muresan Postat la 03 noiembrie 2012 715 afişări

De un an şi jumătate în MedLife, Laurenţiu Giuşcă a fost cooptat într-un proiect de reorganizare a departamentului de vânzări corporate, în gestiunea sa fiind conturile a peste 3.000 de companii.

Laurenţiu Giuşcă a decis să se alăture echipei de vânzări MedLife întrucât, mizând pe expertiza în zona de vânzări corporate, era convins că va reuşi să construiască un proiect nou care să aducă valoare adăugată companiei. Şi a reuşit. "Nu numai că am păstrat toate cele 3.000 de companii care se aflau în portofoliu în 2010 - într-un context foarte sensibil la criza financiară când o serie de companii au renunţat masiv la beneficiul de sănătate - dar am contribuit şi la creşterea volumului de servicii accesate de aceste companii, în procent de peste 10%."

Giuşcă are o experienţă de peste 15 ani în management, vânzări, achiziţii şi marketing şi a lucrat anterior în cadrul Orange România, unde a coordonat echipa de vânzări la nivel regional - divizia de retenţie. Astăzi are în subordine 50 de angajaţi şi gestionează un buget de cinci milioane de euro.

"Cel mai dificil moment din cariera mea a fost în momentul în care am trecut de la vânzări la achiziţii. Mi-am făcut datoria de buyer foarte bine, dar ritmul şi provocările din zona de vânzări m-au readus în acest domeniu", spune Giuşcă. Deşi e căutat "suficient de des" de head-hunteri, Giuşcă susţine că e mai degrabă un om al proiectelor de lungă durată care se materializează în rezultate palpabile pentru companie. E şi motivul pentru care acceptă astfel de oferte doar la momentul oportun. El admite că a cochetat de-a lungul timpului cu mai multe proiecte antreprenoriale la care va reveni la un moment dat. Acolo se vede şi peste zece ani - "cel mai probabil în proiecte proprii".


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP. Catalogul este disponibil din data de 28 mai la toate punctele de difuzarea a presei Inmedio si Relay la pretul de 25 lei.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-laurentiu-giusca-medlife-10272991
10272991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.