100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Carmen Peli, PeliFilip

Autor: Ioana Mihai Postat la 04 iulie 2012 208 afişări

Carmen Peli face parte din echipa care a pus în urmă cu patru ani bazele firmei şi este primul avocat din România poziţionat în Band 1 de către Chambers Europe.

Lucrează de aproape 14 ani în domeniu şi se consideră norocoasă, pentru că a făcut parte mereu din echipe de profesionişti adevăraţi, "începând de la Ministerul Finanţelor (direcţia juridică), apoi la o mare firmă locală şi apoi în echipa PeliFilip", spune Carmen Peli. În fiecare caz, povesteşte ea, a fost implicată în dosare extrem de interesante, la care a putut contribui substanţial. Experienţa s-a acumulat prin muncă în câteva dintre cele mai mari dosare din istoria ultimului deceniu, fie că au fost tranzacţii de corporate M&A sau dosare de concurenţă. Carmen Peli spune însă că "o reuşită extraordinară a fost chiar crearea firmei", interval profesional despre care spune că a fost cel mai dificil, dar şi cel mai frumos.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-carmen-peli-pelifilip-9750132
9750132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.