100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Alina Culcea, Actavis

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 mai 2012 227 afişări

Alina Culcea a absolvit Facultatea de Medicină Carol Davila din Bucureşti şi a început imediat călătoria plină de provocări, dar şi satisfacţii în industria farma.

Alina mărturiseşte că un rol important în luarea deciziei l-a avut tatăl său, medic de profesie, un om şi un profesionist de excepţie, care a ajutat-o să creadă în această oportunitate. Pentru Alina Culcea, domeniul farmaceutic a fost timp de peste cincisprezece ani o zonă care i-a oferit o traiectorie continuu ascendentă, presărată cu oportunităţi de dezvoltare şi multe satisfacţii: de la reprezentant medical la manager de vânzări, de la product manager cu responsabilitate locală pentru România la expert de grupă terapeutică (vaccinuri) cu responsabilitate regională în Europa Centrală şi de Est.

Îşi aminteşte cu plăcere de momentul când a luat decizia de a accepta relocarea din Bucureşti la Dublin: "Îmi amintesc ziua în care m-am trezit singură într-o ţară străină, printre oameni necunoscuţi. Am crezut că este sfârşitul lumii... S-a dovedit a fi însă o experienţă profesională şi de viaţă unică". A urmat o serie de alte schimbări care au ajutat-o să se dezvolte, să înveţe şi să ajungă astăzi al doilea om într-o companie situată printre liderii industriei generice din România. În acest parcurs, i-a avut alături, în fiecare zi, pe colegii de echipă, dar mai ales pe cei de acasă: "Nu aş fi putut rezista în tumultul activităţii dintr-o industrie atât de provocatoare, cum este industria farma, fără sprijinul, înţelegerea şi energia pe care mi le oferă în fiecare clipă familia mea".


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-alina-culcea-actavis-9624528
9624528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.