FLORIN BALU

Postat la 07 august 2007 2 afişări

Varsta: 42 de ani

Functie actuala: managing director al SnackAttack

Facultate: a absolvit in 1989 Facultatea de Aeronave din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, cu specializarea in structuri de avioane

  • Dupa doua luni ca inginer de zbor, s-a apucat de afaceri dupa Revolutie. 
  • Si-a facut o discoteca, o firma de distributie, o firma cu echipamente de imprimare pentru etichete (MACH), Britcom (reconditionarea si revanzarea electrocasnicelor).
  • Perla coroanei, afacerea cu sandviciuri, Snack Attack, a fost fondata impreuna cu un partener englez, Ben Greig, prin achizitia unei fabrici din Anglia care tocmai daduse faliment. Fabrica a fost demontata bucata cu bucata si adusa la Bucuresti si astfel a inceput o afacere care anul acesta promite ca va ajunge la 7 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FLORIN BALU
/cover-story/florin-balu-1055339
1055339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.