BANII DIN PORTBAGAJ

Postat la 03 octombrie 2006 1 afişăre

Furnizorii de piese care au venit in Romania dupa Renault au investit de doua ori mai multi bani decat fabricantul francez.

 

VALUTA FORTE: 1,2 miliarde de euro - totalul investitiilor aduse de Renault si de furnizorii* sai traditionali de piese si componente din zona Pitesti-Mioveni (ex. Lisa Draexlmaier, Valeo, Piroux).

 

CU TOTUL: Renault si furnizorii sai traditionali au realizat la nivel national investitii de 2,5 miliarde de euro.

 

CONTRIBUTIA RENAULT: Peste 800 de milioane de euro - investitia de pana acum a Renault. Oficialii companiei anunta investitii de 170 mil. euro pentru acest an, parte a unui program investitional de 500 de milioane de euro.

 

FACTORUL UMAN: Aproape 25.000 de oameni lucreaza pentru Dacia si pentru furnizorii de piese si echipamente din zona. Inainte de 1989, 32.000 de persoane erau concentrate numai la Dacia.

 


NOTA: PRODUCTIA FURNIZORILOR NU ESTE ADRESATA EXCLUSIV DACIA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BANII DIN PORTBAGAJ
/cover-story/banii-din-portbagaj-1052401
1052401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.