Mugur Dogariu, CEO PayPoint: Cine nu se diferentiaza pierde (VIDEO)

Postat la 08 iulie 2010 306 afişări

Mugur Dogariu, CEO al filialei locale a operatorului britanic de plati online si incarcari electronice PayPoint, considera ca in trecut au fost si afaceri care au crescut la valori impresionante fara o diferentiere sau cu una aleatorie dar ca aceasta perioada s-a sfarsit.

"Consumatorul nu va cumpara numai produse ieftine, sa fim foarte seriosi, exista mai multe dimensiuni de buget iar fiecare se va restrange acolo unde considera ca este necesar. Atunci cand bugetul de cheltuieli se restrange, cu atat mai mult te uiti la ce cumperi si astfel te vei uita cat de diferentiat este produsul pe care il cumperi si cat de mare este valoarea adaugata", a declarat Mugur Dogariu cu ocazia evenimentului Meet the CEO, organizat de BUSINESS Magazin in parteneriat cu casa de avocatura PeliFilip.

Urmărește Business Magazin

/club-bm/mugur-dogariu-ceo-paypoint-cine-nu-se-diferentiaza-pierde-video-6525922
6525922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.