Andrei Gosu, Ascendis: Supravietuirea nu inseamna performanta (VIDEO)

Postat la 08 iulie 2010 320 afişări

Andrei Gosu, partener al Ascendis, companie de training si consultanta in resurse umane, considera ca diferenta dintre doua produse va fi facuta intotdeauna de calitatea fiecaruia.

"Preocuparea pentru calitate trebuie sa existe si va exista continuu", spune consultantul, adaugand ca in general exista doua tipuri de strategie pentru o companie: folosirea calitatii ca un element diferentiator sau diferentierea prin pret.

"Daca performanta este definita ca supravietuire, este ceva gresit in aceasta strategie. Noi la Ascendis am inregistrat o scadere a cifrei de afaceri dar am crescut cota de piata. Am scazut la valoarea proiectelor dar am crescut din punct de vedere al numarului lor. Noi definim performanta in termeni de crestere si sigur putem gasi oportunitati de crestere, chiar intr-o piata greu predictibila", spune Andrei Gosu.

Urmărește Business Magazin

/club-bm/andrei-gosu-ascendis-supravietuirea-nu-inseamna-performanta-video-6524820
6524820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.