Ubisoft lansează un program prin care oferă o bursă lunară de 500 de euro pentru studenţi şi un job garantat după şase luni

Autor: Florin Casota Postat la 15 mai 2018 335 afişări

Ubisoft lansează Coding Campus, un program academic internaţional, specializat în programare online, adresat studenţilor şi absolvenţilor care vor să urmeze o carieră în domeniul jocurilor video.

Ubisoft lansează un program prin care oferă o bursă lunară de 500 de euro pentru studenţi şi un job garantat după şase luni

Pe parcursul programului, cursanţii primesc o bursă lunară, iar la final, au un job garantat într-unul dintre studiourile din reţeaua Ubisoft. 

Ubisoft Coding Campus este un program de învăţare accelerată, cu o durată de 6 luni, bazat pe o curriculă dezvoltată de experţii în programare online de la Ubisoft. Cursanţii vor beneficia şi de ajutorul profesorilor colaboratori de la universităţi tehnice din Bucureşti, precum şi al profesioniştilor din comunitatatea locală de dezvoltatori de jocuri video. 

Fiecare cursant Coding Campus primeşte o bursă lunară în valoare de 500 euro. La finalul programului, absolvenţii cursului au un job garantat (pe poziţia de programator online) într-unul dintre studiourile Ubisoft participante în program: Annecy, Bucureşti, Montpellier, Paris, Quebec, Helsinki (Redlynx), Singapore sau Toronto. Studenţii vor beneficia de suport la relocare din partea Ubisoft.

”În completarea programelor academice formale de specializare în domeniul dezvoltării de jocuri video, am creat Ubisoft Coding Campus. Vrem să susţinem tinerii care îşi doresc o carieră în industria aceasta, iar programarea online este unul dintre cele mai noi şi dinamice ramuri ale domeniului, în care au ocazia să experimenteze şi să inoveze,” declară Grigoriada Stroe, HR & Operations Director Ubisoft România, Serbia şi Ucraina.

Candidatul ideal pentru Coding Campus este pasionat de jocuri video şi tehnologie, are cunoştinţe de bază într-un limbaj de programare, cunoaşte limba engleză la nivel avansat şi îşi doreşte o carieră în industria de divertisment.

Cursurile Coding Campus se desfăşoară în perioada iulie 2018 – ianuarie 2019, iar înscrierile se pot face până în luna iunie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.