Reciclad'OR - E-Reciclare

Postat la 12 ianuarie 2022 55 afişări

Reciclad'OR - E-Reciclare

Portalul de mediu www.e-reciclare.ro oferă acces rapid către zona de preluare a responsabilităţii a companiilor medii şi mici, în vederea îndeplinirii de către acestea a obligaţiilor legale de reciclare. Este un proiect unic în România, lansat de Reciclad'OR, prin care transferul de responsabilitate de reciclare ambalaje este la un click distanţă.

Descrierea proiectului:

Reciclad'OR este o organizaţie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor şi importatorilor care pun pe piaţa naţională produse ambalate (OIREP). Compania este lider de piaţă în activitatea de transfer de responsabilitate din România, având un portofoliu de peste 700 de companii cu o reprezentativitate semnificativă pe fiecare sector de activitate.

E-reciclare.ro este o platformă pentru preluarea responsabilităţii privind reciclarea ambalajelor introduse pe piaţă, destinată exclusiv companiilor care introduc pe piaţa naţională mai puţin de 10 tone de ambalaj anual.

Elementul de noutate:

Aceasta este prima platformă din România în care activitatea se desfăşoară exclusiv online. Platforma include servicii gratuite suport clienţi (raportare date, obligaţii legale, newsletter lunar).

Efectele inovaţiei:

În rândul beneficiilor aduse de platforma e-reciclare.ro se numără transferul de responsabilitate printr-un singur click; simplificarea procedurilor de contractare şi raportare; simplificarea sistemului de facturare; reducerea timpului alocat şi optimizarea costurilor ale acestei obligaţii anuale, dar şi flexibilitate în ceea ce priveşte perioada de raportare şi modalităţile de plată, fără estimari anuale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.