Media Center, mod de utilizare

Postat la 08 februarie 2006 2 afişări

Media Center PC-ul e cea mai noua idee a lui Bill Gates, in spiritul noii sale retete de succes: divertismentul digital. Mod de preparare: luati un PC, instalati noul Windows XP Media Center Edition 2005 si folositi telecomanda pentru a rasfoi printre melodii, filme si poze.

Media Center PC-ul e cea mai noua idee a lui Bill Gates, in spiritul noii sale retete de succes: divertismentul digital. Mod de preparare: luati un PC, instalati noul Windows XP Media Center Edition 2005 si folositi telecomanda pentru a rasfoi printre melodii, filme si poze.

Se numeste Amanda, are 19 ani, este studenta in primul an si face cursuri de dans de la 14 ani. Poate deveni oricand angajata dumneavoastra full-time, in cazul in care va cumparati un Media Center PC cu Windows instalat. Cum asa? Simplu, pentru ca Amanda este o femeie virtuala, pe care o puteti chema sa danseze pe monitor de fiecare data cand ascultati muzica in Windows Media Player. 

Daca nu va place, puteti s-o schimbati oricand cu unul din celelalte zeci de personaje, fiecare cu povestea lui si cu stilul de dans personal. Apropo, Amanda este experta in dansul pe muzica house. Adresa de mail sau numarul de telefon n-am reusit sa le gasim, oricat am studiat Help-ul din Windows. Instalati-va si un tuner TV sau chiar doua, configurati legatura la Internet, dati drumul la sistemul audio si gata. 

Aveti in casa un adevarat studio digital, care stie sa inregistreze filmul preferat la ora programata (pe care o poate afla de altfel si singur, direct din Internet), dupa care il poate "arde" pe un CD sau DVD, asta in timp ce dumneavoastra va uitati in paralel la un alt program de televiziune sau ascultati ultimul album al artistului preferat, proaspat descarcat de pe Internet. S-au anuntat prietenii pentru o vizita "de lucru" care va tine toata noaptea? Nu trebuie decat sa treceti Windows-ul in "Party Mode" si puteti incepe sa completati lista de melodii favorite, care vor fi redate in timp ce pe ecran defileaza titlul, plus tot felul de efecte vizuale. Party Mode il va lasa pe orice prieten sa joace rolul DJ-ului priceput, insa in acelasi timp va restrictiona accesul la documentele si fisierele personale de pe computerul dumneavoastra. Evident ca Party Mode poate fi controlat si de la distanta, cu telecomanda.

Ati ascultat deja toate melodiile interesante din computer si petrecerea nu s-a terminat? Inseamna ca a venit timpul sa navigati pe Internet in cautarea unui post de radio online. Aveti de ales intre mai multe categorii preinstalate, printre care muzica rock, clasica, alternativa, jazz si multe altele.

Daca discutiile de la petrecere sunt extrem de interesante si ati uitat de PC, nici o problema. Ecranul se va transforma fara prea multe comentarii intr-un acvariu ultrarealist, o scena din cosmos sau din tablourile lui Leonardo DaVinci, iar lista de noi screensavere nu se opreste aici. Ati obosit de atatea noutati spectaculoase? Atunci poate ca a venit timpul sa inchideti PC-ul Media Center si sa mergeti la culcare. Credeati ca macar aici ati scapat de functiile de interactivitate? Ei bine, nu, pentru ca PC-ul se inchide acum ca si televizorul, apasand butonul Power de pe telecomanda. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Media Center,
mod de utilizare
/business-hi-tech/media-center-mod-de-utilizare-976040
976040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.