Diana David: O cariera marcata de consecventa

Postat la 25 noiembrie 2022 44 afişări

Diana David: O cariera marcata de consecventa

Vârstă: 39 de ani

Funcţie: Managing Director

Companie: SAP România

Cifră de afaceri: >431 mil. lei

Număr de colegi aflaţi în subordine: >750

Experienţă: S-a alăturat echipei SAP în urmă cu 4 ani, în funcţia de Key Account Manager pentru sectorul public, ocupând anterior diverse roluri la Orange România, unde şi-a început activitatea profesională acum 18 ani. Ea are astfel peste 15 ani de experienţă în vânzări.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Atât ambiţia, cât şi talentul joacă un rol important în a avea succes. Totodată, consider că cele două trăsături de caracter ar trebui să fie modelate de alte calităţi precum devotament, determinare şi pasiune. Ambiţia este personală, talentul este o apreciere a celor din jur şi greu de atins.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mi-aş dori să am mai mult timp, dar cine nu îşi doreşte asta? Mai mult timp ar însemna mai multe realizări, mai multe satisfacţii, mai multe provocări.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Pentru mine, una dintre marile realizări de până acum este reprezentată de consecvenţa evoluţiei mele profesionale. În acelaşi timp, mă declar curioasă şi entuziasmată în legătură cu viitorul!

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Consider că diferite situaţii din viaţa noastră ar trebui să primească aprecieri diferite – avem variaţii de calitate în evoluţia noastră. Personal, subiectivă fiind, mă declar mulţumită de toate situaţiile din viaţa mea – ele m-au definit.

Ce te motivează?

Cred că ceea ce ne motivează trebuie să fie determinat de scopul pe care ni-l propunem. Oamenii sunt cei care mă motivează, ideea de a construi ceva care contează cu adevărat împreună cu cineva care împărtăşeşte aceeaşi viziune.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Considerând conflictele din ultimele luni şi nu numai, as spune că una dintre marile provocări cu care ne confruntăm în vremurile noastre este strâns legată de pacea, liniştea şi bunăstarea omenilor într-un context social global, dar şi de păstrarea valorilor umane câştigate până în prezent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Diana David,
SAP Romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.