Andrei Pavel: Motivat de autonomia colegilor

Postat la 21 noiembrie 2022 62 afişări

Andrei Pavel: Motivat de autonomia colegilor

Vârstă: 39 de ani

Funcţie: Director of Engineering

Companie: Cegeka România

Număr de oameni aflaţi în subordine: >80

Număr de angajaţi (la nivel de companie): 750

Cifră de afaceri (2021):  38,5 mil. euro

Profit: 5,25 mil. euro

Experienţă: Andrei Pavel lucrează în industria de dezvoltare software din 2006, ceea ce i-a permis să exploreze o întreagă zonă de tehnologii, metodologii, verticale, dar şi roluri şi responsabilităţi.


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Crearea de impact la nivel executiv printr-o abordare antreprenorială şi rezultate de excepţie, prin a avea mereu un obiectiv de win-win, prin ieşirea din zona de confort şi o atitudine de dezvoltare continuă.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Un glob de cristal, deşi foarte probabil ar elimina acel ceva ce face ca viaţa să fie frumoasă şi să merite trăită.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Revenirea lângă familie după o zi energică la muncă, plină de provocări, proiecte solicitante, dar şi cu rezultate frumoase - mă împlineşte pe deplin.

Cine este mentorul tău?

Tatăl meu – atât pentru perseverenţă, ambiţie şi determinare (nu renunţă niciodată uşor), cât şi pentru dedicarea extraordinară şi altruismul exemplar pentru familie.

Ce te motivează?

Să obţin rezultate împreună cu şi prin echipa mea, precum şi o autonomie crescută a acestora.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Una dintre cele mai mari provocări actuale este nivelul de digitalizare şi interconectare care a ajuns la un nivel nemaiîntâlnit până acum, ceea ce pune presiune atât pe generaţiile viitoare, semnificativ diferite de cele prezente, dar şi nevoia de adaptare a angajatorilor, care presupune reacţii rapide din ce în ce mai multe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Andrei Pavel,
Cegeka România

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.