Adrian-Bogdan Bârdeanu: Exerciţii de echilibristică

Postat la 21 noiembrie 2022 59 afişări

Adrian-Bogdan Bârdeanu: Exerciţii de echilibristică

Vârstă: 35 de ani

Funcţie: Service Delivery Manager & People Manager

Companie: IBM România

Număr de colegi aflaţi în subordine: 41

Experienţă: A acumulat peste 15 ani de experienţă în IT & Outsourcing în mari companii multinaţionale (IBM, Microsoft, Oracle etc), alături de peste şapte ani de experienţă în leadershipul şi managementul a peste 60 de membri ai echipei din Braşov, Timişoara, Bucureşti, München şi Bangalore.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Este extrem de dificil să transformi o persoană leneşă şi lipsită de ambiţie într-un individ competitiv, exact cum este la fel de dificil să opreşti o persoană din a mai fi ambiţioasă. Pe scurt, talentul contează cel mai mult.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Întotdeauna am fost de părere că în orice domeniu ai activa, indiferent de cât de multe locuri de muncă schimbi, din oricare ai de învăţat câte ceva. Chiar dacă-mi place mult ce fac la job, toţi visăm la „dream jobs” şi aş vrea să pot să fac pe toată lumea fericită.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Fericirea nu este un loc, ci este un mod de viaţă. Foarte puţini oameni pot fi fericiţi tot timpul. Viaţa are urcuşuri şi coborâşuri, important este să fim mulţumiţi cu viaţa noastră. Personal sunt fericit când îmi ating obiectivele stabilite.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Aş putea spune că cea mai mare realizare a mea este atât activitatea profesională, cât şi cei doi copii.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

10.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Echilibrul perfect între viaţa profesională şi cea personală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.