Taxe mai mari pentru permise şi înmatriculări

Postat la 19 martie 2009 10 afişări

Taxele de emitere a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare se majorează, începînd de vineri, 20 martie, a anunţat Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Ministerul Finanţelor Publice – Direcţia Generală Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate a emis, la solicitarea R.A. Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, avizul de preţ prin care, începând cu data de 20 martie, se modifică preţurile de eliberare a permiselor de conducere şi certificatelor de înmatriculare. Astfel, taxa pentru emiterea unui permise de conducere se modifică de la 50 de lei la 68 de lei, iar cea pentru un certificat de de înmatriculare va fi de 37 de lei, de la 30 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Aflati aici de in Bucuresti parcurile de masini s-au umplut de masini "fitoase" in leasing.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Taxa auto,
DRPCIV,
majorare
/articolul-zilei/mediafax/taxe-mai-mari-pentru-permise-si-inmatriculari-4062376
4062376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.