Sky Europe a acceptat sa plateasca zilnic taxele de operare pe aeroportul Baneasa

Postat la 25 iunie 2009 39 afişări

Compania aeriană Sky Europe a acceptat să îşi plătească zilnic, în numerar, serviciile aeroportuare către Aeroportul "Aurel Vlaicu" (Băneasa), astfel că traficul se efectuează în condiţii normale, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul general al aerogării, George Mihalcea.

"Sky Europe a decis să-şi plătească serviciile aeroportuare zilnic, cash, aşa că traficul se desfăşoară 100%. Ei au venit astăzi, însă, pentru că la Băneasa a fost ceaţă, au decolat de pe Aeroportul Otopeni", a spus Mihalcea.

O aeronavă Sky Europe a fost ţinută la sol marţi seara pe Aeroportul Băneasa , din cauza datoriilor de 529.000 de euro către aeroport. Avionul a decolat, miercuri, în jurul orei 13:30, spre Viena, fără niciun pasager la bord, după ce au fost plătite taxele de aeroport.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/sky-europe-a-acceptat-sa-plateasca-zilnic-taxele-de-operare-pe-aeroportul-baneasa-4595504
4595504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.