Puiu Popoviciu va fi cercetat in libertate

Postat la 26 martie 2009 4 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în noaptea de miercuri spre joi, ca fostul şef al DGIPI Cornel Şerban, şeful Diviziei de Operaţiuni din DGA Petre Pitcovici şi omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu să fie cercetaţi în libertate, cu interdicţie de a părăsi ţara

După decizia instanţei, Şerban, Pitcovici şi Popoviciu au plecat de la Curtea de Apel Bucureşti. Ordonanţele de reţinere emise de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru cei trei au expirat începând cu ora 22.30.

Procurorii DNA au declarat recurs împotriva decizie Curţii de Apel Bucureşti, contestaţia urmând să se judece la instanţa supremă.

La ieşirea din sala de judecată, Gabriel Puiu Popoviciu a declarat că el consideră un abuz ce au făcut procurorii DNA în cazul său şi că decizia încă nu este clară, urmând să se judece şi recursul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Cititi aici ce afaceri conduce Puiu Popoviciu

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Puiu Popoviciu,
ancheta,
DNA,
mediafax
/articolul-zilei/mediafax/puiu-popoviciu-va-fi-cercetat-in-libertate-4092187
4092187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.