Nokia a incasat in mod incorect subventii in Germania – presa

Postat la 27 ianuarie 2008 1 afişăre

Compania finlandeza de telecomunicatii Nokia, care isi va inchide fabrica din Bochum, Germania, pentru a o muta in Romania, a incasat mai multe subventii decat i se cuvenea, prin angajarea unui numar mai mic de persoane decat promisese

Subventiile acordate erau in functie de numarul de angajati de la Bochum, insa grupul finlandez a angajat in aceasta fabrica din Renania intre 200 si 400 de persoane mai putin decat era prevazut pentru anii 2002-2005, potrivit unui articol care va fi publicat luni, relateaza saptamanalul Focus.

Landul Renania de Nord-Westfalia a incredintat un studiu in acest sens ramurii sale financiare, Landesbank NRW, a explicat purtatorul de cuvant. Din primele concluzii ale acestui studiu reiese ca firma, care a obtinut subventii in valoare de 40 de milioane de euro de la autoritatile landului, a angajat cu "200 pana la 400" de persoane mai putin decat anuntase, a precizat el. "Verificam daca acest caz va avea consecinte si, daca da, care sunt acestea", a adaugat purtatorul de cuvant.

Mai multe detalii, aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Nokia,
fabrica,
Jucu,
Cluj,
proteste,
subventii
/articolul-zilei/mediafax/nokia-a-incasat-in-mod-incorect-subventii-in-germania-presa-2352682
2352682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.