Noile tarife la mesajele scrise si roaming au intrat în vigoare

Postat la 02 iulie 2009 5 afişări

Noile tarife reglementare de Comisia Europeană (CE) la mesajele scrise şi navigarea pe internet în roaming, în interiorul UE, în reţelele de telefonie mobilă, au intrat în vigoare începând de miercuri.

Într-un comunicat transmis miercuri, Comisia califică evenimentul drept "sfârşitul tâlhăriei în roaming". Uniunea Europeană a plafonat tarifele pentru mesajele scrise ( SMS ) transmise în roaming pe teritoriul blocului comunitar la 11 eurocenţi, faţă de media de 28 eurocenţi/mesaj percepută de operatorii telecom, şi a stabilit o limită maximă pentru traficul de date în reţelele mobile, în regim en gros, la un euro/megabyte, comparativ cu o medie de 1,68 euro/megabyte înainte de aplicarea noilor reglementări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/noile-tarife-la-mesajele-scrise-si-roaming-au-intrat-in-vigoare-4611684
4611684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.