Frauda de 50 de mld. de dolari

Postat la 12 martie 2009 14 afişări

Bernard Madoff, arestat în urmă cu trei luni pentru o fraudă de aproximativ 50 de miliarde de dolari, a anunţat marţi că va pleda vinovat, dar procurorul, excluzând orice gest de clemenţă, a spus că va cere 150 de ani de închisoare împotriva acestuia.

În cursul unei şedinţe consacrate unei probleme minore, marţi, la tribunalul federal din New York care judecă dosarul penal, avocatul omului de afaceri, Ira Lee Sorkin, a declarat brusc că joi clientul său va pleda vinovat pentru 11 capete de acuzare, într-o zi prevăzută pentru trimiterea oficială a lui Madoff în justiţie. Această procedură, care este pusă în discuţie de câteva săptămâni, va permite evitarea unui proces în faţa unui juriu, iar judecătorul îşi va emite direct sentinţa. "Dar această sentinţă nu va fi pronunţată mai devreme de câteva luni", a precizat judecătorul Denny Chin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEDIAFAX,
frauda,
Bernard Madoff
/articolul-zilei/mediafax/frauda-de-50-de-mld-de-dolari-4042379
4042379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.