Formula de calcul a taxei auto, din nou modificata

Postat la 15 februarie 2008 1 afişăre

Proiectul ordonantei privind taxa de poluare auto va fi modificat prin introducerea unor reguli care sa permita corelarea taxei cu nivelul emisiilor poluante, incepand cu luna iulie şi prin consultare cu Comisia Europeana, a declarat, joi seara, premierul Calin Popescu Tariceanu

El a aratat ca varianta unei noi modificari a rezultat in urma discutiilor avute, joi, cu reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale de mediu. "Din aceste discutii a rezultat o propunere care mi se pare acceptabila şi la care sunt receptiv. Propunerea care s-a degajat este de a face o taxa care sa se reflecte intr-o formula simpla, legata de nivelul taxei şi de nivelul de emisii de CO2, dupa principiul poluatorul plateşte. Cu cat polueaza mai mult, cu atat plateşte mai mult", a spus Tariceanu.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/articolul-zilei/mediafax/formula-de-calcul-a-taxei-auto-din-nou-modificata-2388560
2388560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.