Erste Bank: Preturile pe piata imobiliara din Romania vor continua sa creasca

Postat la 03 martie 2008 7 afişări

Perspectiva pietei imobiliare din Romania ramane "foarte sigura", intrucat preturile vor continua sa creasca in urmatorii ani, dar poate nu cu un ritm la fel de alert precum in ultimii trei ani, a declarat preşedintele executiv al BCR, Manfred Wimmer

"Perspectiva pietei proprietatilor ramane foarte sigura, in conditiile in care preturile au crescut in ultimii doi-trei ani de la un nivel foarte jos şi raman cu mult sub valoarea celor mai scumpe locuri din regiune", a declarat vineri, la Viena, oficialul BCR, in cadrul sesiunii de intrebari şi raspunsuri de la conferinta de presa unde au fost prezentarea rezultatelor financiare ale grupului bancar pentru 2007.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/erste-bank-preturile-pe-piata-imobiliara-din-romania-vor-continua-sa-creasca-2429386
2429386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.