Cristian Tudor Popescu demisioneaza de la conducerea cotidianului "Gandul"

Postat la 14 ianuarie 2008 1 afişăre

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu si-a anuntat, duminica, demisia din functia de director al cotidianului "Gandul", insa va ramane editorialist al publicatiei

"In urma unor discutii pe care le-am avut cu domnul Sarbu, actionar majoritar al ziarului Gandul, a rezultat faptul ca domnul Sarbu este nemultumit de politica editoriala a ziarului, care, in opinia domniei sale, nu se ridica la nivelul cerut de investitiile pentru relansarea ziarului", afirma Cristian Tudor Popescu intr-o declaratie acordata agentiei MEDIAFAX.

El sustine ca Adrian Sarbu "doreste pentru anul 2008 un set de parametri de performanta, audienta, generala, audienta pe internet, abonamente si vanzare cu bucata". Cristian Tudor Popescu apreciaza ca acesti parametri sunt "de neatins in conditiile actuale ale presei romanesti si mentinand Gandul in categoria quality newspaper, ziar serios".

Amanunte aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cristian Tudor Popescu,
demisie,
Gandul,
media,
CTP
/articolul-zilei/mediafax/cristian-tudor-popescu-demisioneaza-de-la-conducerea-cotidianului-gandul-2333687
2333687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.