ANRCTI propune un tarif de interconectare de 1,15 eurocenti pentru 33 operatori de telefonie fixa

Postat la 23 ianuarie 2008 1 afişăre

Un numar de 33 de operatori de telefonie fixa ar putea practica, incepand cu al doilea trimestru al acestui an, un tarif de interconectare de 1,15 eurocenti/minut, potrivit unui proiect de decizie al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI)

Lista operatorilor afectati de masura propusa de ANRCTI include si companiile Romtelecom, UPC Romania, RCS&RDS si Vodafone Romania, se arata intr-un comunicat al institutiei remis, marti, agentiei MEDIAFAX.

"ANRCTI propune reducerea treptata a tarifelor actuale de interconectare practicate de operatorii alternativi pana la nivelul-tinta, in doua etape, pana la inceputul anului 2009. Astfel, tarifele medii de interconectare actuale ale operatorilor inca nereglementati ar urma sa scada odata cu intrarea in vigoare a deciziilor pana la nivelul de 1,15 eurocenti/minut, urmand ca, la 1 ianuarie 2009, sa ajunga la 0,97 eurocenti/minut, valoarea tarifului mediu de interconectare la nivel regional cu reteaua Romtelecom", se mai arata in comunicat.

Masura propusa de ANRCTI este inclusa intr-un proiect de decizie lansat, marti, spre consultare publica si ar putea fi aplicata incepand cu al doilea trimestru al acestui an, se mai arata in comunicat.

Mai multe amanunte, aici

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/mediafax/anrcti-propune-un-tarif-de-interconectare-de-1-15-eurocenti-pentru-33-operatori-de-telefonie-fixa-2345905
2345905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.