Spectacol de dans „Requiem. Nu ştii nimic despre mine", cu Răzvan Mazilu

Postat la 22 noiembrie 2011 37 afişări

Spectacolul de dans „Requiem. Nu ştii nimic despre mine", de Motoko Hirayama şi Răzvan Mazilu, va fi prezentat în premieră la Bucureşti, pe scena Teatrului Odeon, pe 25, 26 şi 27 noiembrie, fiind destinat strângerii de fonduri pentru victimele cutremurului din 11 martie din Japonia.

"Requiem. Nu ştii nimic despre mine" este un spectacol de dans contemporan ce aduce la rampă povestea întâlnirii dintre doi dansatori care ajung să se descopere unul pe celălalt. "Requiem", partitură muzicală semnată de Karl Jenkins, vorbeşte despre moarte, dar şi despre puterea de a renaşte. Spectacolul creează, în ultima instanţă, o punte între două lumi unice şi complexe, fiecare cu propria istorie încărcată de momente de cumpănă, dar şi de renaşteri miraculoase. După premiera de la Bucureşti, spectacolul va mai fi prezentat la Teatrul Naţional "Marin Sorescu", Craiova (29 noiembrie), Teatrul Naţional "Radu Stanca", Sibiu (30 noiembrie), Opera Maghiară din Cluj (1 decembrie) şi Teatrul Naţional din Timişoara (3 decembrie).Toate fondurile obţinute că urmare a organizării spectacolelor vor fi direcţionate către Fondul de Asistenţă pentru victimele dezastrului din Japonia, deschis de Fundaţia JTI (Japan Tobacco Inc.).

de Oana Ghiţă

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/spectacol-de-dans-requiem-nu-stii-nimic-despre-mine-cu-razvan-mazilu-8994521
8994521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.