Românii au talent: olteanul care cântă la solniţă, la nucă şi la sticla de ţuică (VIDEO)

Postat la 03 martie 2012 244 afişări

Unul dintre cele mai originale momente de la "Românii au talent" i-a aparţinut unui instrumentist care i-a făcut să râdă din toată inima şi i-a încântat pe Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu.

Îmbrăcat în costum popular, Ştefan Popescu, profesor din Târgu-Jiu, a ţinut să tragă mai întâi o duşcă din sticla de ţuică pe care a adus-o cu el, susţinând că trebuie "s-o acordeze", apoi a început să cânte la ea, cum ar fi cântat dintr-un fluier obişnuit.

A cântat apoi, cu aceeaşi virtuozitate, din solniţă şi dintr-o nucă găurită. "Iată un om nu se plictiseşte când trebuie să aştepte mâncarea la restaurant", au comentat impresionaţi Pavel Bartoş şi Smiley.

Omul şi-a încheiat reprezentaţia cu o melodie cântată la un instrument original de suflat, pe care el l-a numit "digifonf", pe motiv că se cântă la el cu degetele şi cu gura. Entuziasmul celor prezenţi a fost maxim, iar publicul a început să scandeze "Profu', profu'!"

Canta la solnita, la nuca si are succes mai mare cu sticla, decat cu �Ciocarlia�. Bea din ea tuica, sa fie acordata pe happyhour.protv.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/romanii-au-talent-olteanul-care-canta-la-solnita-la-nuca-si-la-sticla-de-tuica-video-9367082
9367082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.