Proteste pe cerul din Los Angeles

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 02 octombrie 2011 22 afişări

Supărat pe autorităţile oraşului Los Angeles, un locuitor al acestuia şi-a ales o formă mai puţin obişnuită de a-şi face cunoscute nemulţumirile.

Saber, un artist graffiti, a angajat nişte specialişti în publicitate aeriană care să scrie pe cerul Los Angelesului mesaje de protest pentru lipsa de apreciere a autorităţilor pentru creaţiile artiştilor stradali, manifestată în campania de înlăturare a picturilor murale realizate de aceştia în metropola americană, altădată plină de asemenea opere.

Saber a optat pentru această metodă de protest pentru a fi sigur că mesajul său va fi uşor de văzut şi nu va putea fi şters imediat de autorităţi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/proteste-pe-cerul-din-los-angeles-8829670
8829670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.