Vaccinul-minune care distruge 90% dintre cancere va fi în curând disponibil - VIDEO

Postat la 09 aprilie 2012 39 afişări

Oamenii de ştiinţă au dezvăluit existenţa unui vaccin care ucide 90% dintre cancere folosindu-se de mecanismele naturale de apărare ale corpului şi despre care se estimează că vaccinul va fi disponibil pe scară largă în maximum şase ani.

Noul vaccin, denumit ImMucin, foloseşte o moleculă intitulată MUC1, ce se găseşte în 90% dintre cancere, pentru a antrena sistemul imunitar să recunoască celulele canceroase. Oamenii de ştiinţă au descoperit că prin injectarea în corp a unui nivel potrivit a moleculei MUC1 induce sistemul imunitar să lupte împotriva acesteia.

Într-un experiment realizat la Centrul Medical Hadassah din Ierusalim, 10 pacienţi suferinzi de mieloma, un cancer al sângelui, au fost injectaţi cu ImMucin. După 2-4 doze de tratament, şapte dintre aceştia au prezentat un sistem imunitar întărit, iar 3 dintre ei au fost complet vindecaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stiinta,
vaccin,
cancer,
ImMucin,
Hadassah,
Israel,
medicina
/arta-si-societate/panorama/vaccinul-minune-care-distruge-90-dintre-cancere-va-fi-in-curand-disponibil-video-9500787
9500787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.