Ultima modă: ceasuri elveţiene vintage

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 19 noiembrie 2011 455 afişări

Două lanţuri americane de retail, Tourneau şi J.Crew, dintre care primul specializat în orologerie, şi-au unit forţele pentru a readuce în atenţia publicului o marcă de ceasuri elveţiană mai puţin cunoscută, Mougin & Piquard

Casa orologeră înfiinţată în anul 1920 era specializată în ceasuri mecanice tradiţionale şi a dat faliment după ce mecanismele quartz s-au impus pe piaţă.

Noile ceasuri ce poartă sigla Mougin & Piquard au la bază schiţele din arhiva casei orologere, precum şi vechi modele din colecţia J.Crew, inspirate din ceasurile din anii '20 pentru piloţi, sunt dotate cu mecanism quartz şi produse la Bienne, în Elveţia. Modelele din colecţia Grande Seconde, disponibile pe site-ul J.Crew, costă 425 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/ultima-moda-ceasuri-elvetiene-vintage-8990316
8990316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.