Se caută portrete

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 09 martie 2022 21 afişări

Se caută portrete

Cunoscută pentru colecţia sa impresionantă de portrete ale unor personalităţi britanice, National Portrait Gallery cere mai nou ajutorul publicului pentru alcătuirea unui album special, care să conţină însă imagini de oameni obişnuiţi, intitulat „National Family Album”.

Instituţia doreşte ca noul album să oglindească diversitatea populaţiei Marii Britanii din prezent şi să arate portretele nedescoperite ale britanicilor obişnuiţi, scrie The Telegraph. Proiectul a fost lansat împreună cu Ancestry, o companie care permite celor interesaţi să-şi exploreze arborele genealogic. Fiecare doritor trebuie să trimită până la sfârşitul lunii iunie trei imagini care să arate ce reprezintă familia pentru el, însoţite fiecare de o explicaţie a însemnătăţii sale. Imaginile câştigătoare în urma deciziei unui juriu vor fi expuse la National Portrait Gallery.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROIECTE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.