Roz pentru viitor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 17 ianuarie 2022 34 afişări

Roz pentru viitor

Băutură asociată până nu demult cu Valentine’s Day, şampania rosé a intrat în atenţia consumatorilor şi celor care privesc vinurile ca pe o investiţie, scrie The Telegraph. Aceasta se regăseşte în diverse locuri de la baruri de pe plajă la superiahturi şi restaurante cu stele Michelin.

Popularitatea şampaniei rosé nu se măsoară numai prin prezenţa sa în diverse locuri de consum, ci şi prin piaţa tranzacţiilor cu vin, un studiu recent al Bursei internaţionale a comercianţilor de vinuri, Liv-Ex, cu sediul la Londra, arătând că această băutură s-a aflat printre cele mai tranzacţionate şampanii pe piaţa secundară în anul 2021. La cea mai mare căutare s-au aflat Cristal rosé (2012 şi 2013) de la Louis Roederer şi Dom Pérignon Rosé (2008), conform statisticilor Bursei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şampania rosé

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.