Rochia de mireasa? Nimic mai simplu!

Postat la 14 iunie 2010 11 afişări

Ocazie fericita, o nunta da si destule batai de cap, fie si numai prin prisma dificultatii de a alege o rochie de mireasa si a alergaturii pana ce viitoarea sotie gaseste ceva potrivit.

Ca sa usureze alegerea si astfel sa-si sporeasca numarul de cliente, un lant de magazine americane a luat decizia de a instala ecrane tactile in unitatile sale, ecrane pe care potentialele cliente pot sa vada rochia inainte s-o ceara la proba. Asadar, mireasa nu mai trebuie sa probeze o multime de rochii si sa constate pe urma ca nu-i plac.

Solutia propusa de magazin le ofera clientelor posibilitatea de a selecta anumite criterii pentru rochia dorita (croiala, decolteu sau nu, bretele, dantele etc.) si de a cauta in stocul magazinului obiectul care corespunde cel mai mult criteriilor respective.

Rochia e imbracata de un manechin infatisat intr-un scurt clip video. Pe langa modelele in sine, clientele pot vedea si cum arata rochiile in diverse culori, asa incat atunci cand se hotarasc sa probeze ceva, deja variantele posibile s-au redus considerabil, iar timpul si nervii vanzatorilor si ai fericitelor mirese sunt crutati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rochii de mireasa,
magazine,
sua,
/arta-si-societate/panorama/rochia-de-mireasa-nimic-mai-simplu-6370271
6370271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.