Preţul încălzirii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 octombrie 2022 66 afişări

Preţul încălzirii

Pe lângă oamenii care vor fi nevoiţi să plătească facturi mai mari, creşterea preţurilor la energie din acest an va afecta şi animalele de companie, avertizează un adăpost de animale din Hamburg.

Afectate vor fi în special animalele exotice, cum ar fi şerpii, tarantulele sau şopârlele, care necesită temperaturi mai mari pentru a se simţi bine, acestea având în mod normal spaţii încălzite dedicate lor, scrie The Times. Cum proprietarii trebuie să reducă temperatura în case pentru a ţine facturile sub control, nu puţini vor fi cei care vor renunţa la reptile, de exemplu, care au nevoie de temperaturi constante între 28 şi 32 de grade Celsius. Abandonul a început deja, nu demult fiind găsiţi într-o cutie patru pui de piton regal în apropierea adăpostului, iar anterior fiind găsite abandonate ţestoase şi şopârle din specia agamă cu barbă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.