Ocolul Pământului în 290 de secunde (VIDEO)

Postat la 07 ianuarie 2012 26 afişări

După ce şi-a dat demisia de la locul de muncă, fotograful Kiend Lam şi-a pregătit un rucsac şi o cameră foto şi a plecat în lume. Acum, el a creat un video pentru a ne arăta şi nouă ce a văzut el.

La sfârşitul călătoriei de 343 de zile, Lam a realizat montajul de mai jos, care poartă numele "Time is Nothing" (Timpul nu înseamnă nimic). Montajul are 4 minute şi jumătate şi este alcătuit din 6.237 de imagini.

De-a lungul călătoriei sale de 40.000 de kilometri, Lam a vizitat locuri din Anglia, Statele Unite, Franţa, Portugalia, Spania, Maroc, Egipt, Turcia, Japonia, Thailanda, Indonezia, Japonia, Argentina, Uruguay, Chile, Bolivia şi Peru.

Mai mult pe www.descopera.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/ocolul-pamantului-in-290-de-secunde-video-9132462
9132462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.