O bere şi-un topor, vă rog

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 martie 2018 276 afişări

Unele localuri pun la dispoziţia clienţilor mese de biliard sau panouri de darts, unde aceştia pot arunca mici săgeţi ca să se amuze.

O bere şi-un topor, vă rog

Un local din New York însă a ales să se diferenţieze  oferindu-le clienţilor posibilitatea să se relaxeze aruncând cu toporul. Localul Kick Axe, scrie The New York Times, are amenajate zece cuşti speciale pentru aruncat, în care doritorii pot intra în grupuri de până la zece persoane, unde, sub supravegherea unui expert, învaţă să arunce mici topoare la ţinte din lemn.

Printre regulile de respectat se numără interdicţia de a consuma băuturi alcoolice în cuştile destinate aruncatului topoarelor şi recuperatul acestora după aruncare, ca să nu fie nimeni rănit. Localul este deschis tuturor celor care vor să dea cu toporul la ţintă de unii singuri sau în echipă cu prietenii şi eventual să participe la concursuri, sub ochii celor care consumă băuturi în restul barului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
topor,
bere,
aruncare,
clienti,
dispozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.