Nu vă permiteţi o haină scumpă? Închiriaţi-o!

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 25 martie 2012 27 afişări

Cândva motiv să nu fii privit cu ochi buni, închiriatul hainelor nu mai e deloc ceva neobişnuit. Dacă până nu demult, englezoaicele care căutau o rochie scumpă, dar nu şi-o permiteau la preţul iniţial aveau opţiunea de a o cumpăra la mâna a doua ca să obţină un preţ mai bun, acum o pot închiria chiar fără a mai fi nevoie să se deplaseze într-un magazin obişnuit, graţie site-urilor care oferă astfel de servicii.

Închirierea de articole vestimentare pentru ocazia la care sunt necesare în loc de cumpărarea lor câştigă teren în ultima vreme, scrie The Independent. Până şi persoanele pasionate de modă care nu concep să nu participe la evenimente din domeniu au ajuns să închirieze ceea ce poartă, apelând la site-uri speciazate.

Un astel de site este Wish Want Wear, de unde se pot "împrumuta" contra cost haine sau accesorii cum ar fi pălăriile, nu peste multă vreme urmând a fi disponibilă şi o secţiune pentru mirese ori Girl Meets Dress.

Alte site-uri se specializează în închirierea de pantofi de firmă sau genţi, cum ar fi Bag, Borrow or Steal, de la care şi un personaj secundar din serialul "Totul despre sex" s-a întâmplat să "împrumute" o geantă, The Borrowers Club ori Kennedy Purple, a cărui fondatoare s-a inspirat chiar din serialul anterior menţionat.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/nu-va-permiteti-o-haina-scumpa-inchiriati-o-9434638
9434638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.