Livrare cu bucluc

Postat la 22 septembrie 2009 14 afişări

Recomandarea PRO Video din aceasta saptamana se indreapta spre comedia “O livrare de milioane” (“Next Day Air”), al carei personaj principal, Leo Jackson (Donald Faison), are o viata foarte dezordonata, lipsita de perspective si complicata. El locuieste cu parintii, prietena tocmai l-a parasit, iar la serviciu primeste numeroase reclamatii care-i vizeaza obiceiurile proaste.

De aici pana la concediere nu mai este decat un singur pas, chiar daca "sefa" este propria lui mama. Cum o nenorocire nu vine niciodata singura, intr-o buna zi, Leo livreaza la o adresa gresita un pachet care contine 10 kilograme de cocaina de cea mai buna calitate. Din acest moment, el va declansa o serie de evenimente amuzante, dar periculoase.

O livrare de milioane, Donald Faison, MIKE EPPS, Wood Harris.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
panorama,
DVD,
O livrare de milioane
/arta-si-societate/panorama/livrare-cu-bucluc-4918177
4918177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.