Labirintul nu este întotdeauna un loc unde te poţi rătăci uşor. Cum poate fi aceste folosit ca loc de relaxare

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 ianuarie 2022 43 afişări

Labirintul nu este întotdeauna un loc unde te poţi rătăci uşor. Cum poate fi aceste folosit ca loc de relaxare

Labirintul nu e întotdeauna un loc în care te poţi rătăci uşor, ci poate fi folosit şi ca loc de relaxare, după cum o arată artistul britanic de origine nigeriană, Yinka Ilori. Acesta a creat pentru muzeul de design V&A Dundee o instalaţie de artă ce aduce cu un labirint, intitulată „Listening to Joy”, scrie Dezeen. 

Vizitatorii se pot plimba prin instalaţia din panouri colorate de plasă şi pot interacţiona cu ea, deoarece panourile sunt prevăzute cu fermoare pe care publicul le poate deschide şi închide cum doreşte, ca să nu se blocheze pe undeva, iar ideea de la care a pornit Yinka Ilori este modul diferit în care copiii şi adulţii explorează spaţiul din jurul lor.

Pe lângă labirint, „Listening to Joy” mai include şi două xilofoane la care pot cânta vizitatorii, muzica fiind înregistrată ca o dovadă a bucuriei pe care au simţit-o aceştia trecând prin instalaţia de artă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ARTA,
labirint,
Listening to Joy”,
artist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.