Jaf ca-n filme: au săpat un tunel de 30 de metri ca să spargă un bancomat

Postat la 14 ianuarie 2012 24 afişări

O grupare de hoţi a reuşit să spargă un bancomat din Marea Britanie săpând, timp de şase luni, un tunel cu lungimea de peste 30 de metri, bine consolidat şi iluminat. Suma furată când au ajuns la capăt a fost de circa 7.000 de euro.

Construcţia tunelului a fost începută într-un canal, în spatele unui magazin. Hoţii au săpat un tunel de peste 30 de metri, cu diametrul de circa 1,3 metri, care trecea pe sub o parcare şi pe sub fundaţia unei clădiri, în Greater Manchester, informează Sky News.

Potrivit poliţiei, lucrările au durat cel puţin şase luni; la capătul tunelului, hoţii au trebuit să perforeze şi un perete de beton de circa 40 de centimetri, pentru a ajunge la bancomat.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/jaf-ca-n-filme-au-sapat-un-tunel-de-30-de-metri-ca-sa-sparga-un-bancomat-9147267
9147267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.