Imagine indecentă folosită pentru a ilustra fuziunea dintre două companii aeriene (FOTO)

Postat la 04 februarie 2012 132 afişări

Fuziunea dintre două companii aeriene a fost ilustrată într-un mod inedit de o cunoscută revistă, imaginea stârnind controverse pe motiv că este indecentă.

Bloomberg Businessweek a realizat această copertă pentru a ilustra fuziunea companiilor aeriene Continental şi United Airlines, cu două aeronave care par să mimeze un act sexual. Revista este cunoscută pentru ştirile din domeniul afacerilor şi pentru sfaturile financiare, coperta reprezentând un adevărat risc pentru Bloomberg Businessweek. "Continental şi United au una faţă de cealaltă o indiscutabilă atracţie reciprocă, dar este oare o poveste de dragoste făcută să dureze?" este textul trimiterii de pe copertă.

Josh Tyrangiel, editor al revistei, a publicat ulterior un mesaj pe Twitter în care a explicat că ideea copertei era de fapt "un omagiu pentru Marvin Gaye, filmul "Airplane" şi revista "Economist" aşa cum era ea pe vremuri".

Afisul comediei "Airplane!" din 1980:

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/imagine-indecenta-folosita-pentru-a-ilustra-fuziunea-dintre-doua-companii-aeriene-foto-9205396
9205396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.