Galerie la ţară

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 iulie 2023 29 afişări

Galerie la ţară

Arta poate foarte bine să ajungă în zonele rurale, iar uneori se poate găsi într-o galerie în astfel de zonă, galerie care se încadrează bine în peisajul local. Un exemplu în acest sens este cea realizată de firma londoneză de design Boano Prišmontas în sudul Angliei, în Hertfordshire, scrie Dezeen.

Galeria aduce cu un hambar, proiectanţii săi inspirându-se de la construcţiile din partea locului, şi a fost gândită astfel încât să permită expunerea unor lucrări mari, graţie acoperişului arcuit. Scopul său este, explică firma care a realizat-o, de a atrage şi oamenii care fug de nebunia oraşului şi caută un loc de relaxare, pe lângă localnicii care ar putea fi interesaţi de ceea ce se expune în hambarul de artă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
galerie,
arta,
design

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.