Dallas - Gonzales Oil Company

Postat la 15 septembrie 2009 18 afişări

De trei ori castigator al concursului din cadrul Targului statului Texas, organizat in fiecare an la Dallas, Abel Gonzales Jr. a facut o adevarata pasiune pentru preparatele prajite in ulei incins.

El e cel care a lansat untul de arahide prajit sau Coca-Cola prajita. Preparatul prezentat de Gonzales Jr. la targul din acest an, care are loc in aceste saptamani, este nici mai mult, nici mai putin decat unt prajit in baie de ulei incins.

Gonzales porneste de la o bucata de unt pe care o bate pana se face cremoasa, apoi trece untul prin aluat, formand mici gogosele care sunt apoi prajite in baie de ulei. Pentru a-i atrage pe cei ce doresc un plus de savoare, untului i se pot adauga inainte de preparare arome de usturoi, struguri sau cirese. Creatorul untului prajit afirma ca, din punctul de vedere al gustului, preparatul sau se situeaza undeva intre un biscuit si un croissant cu mult unt.

Cei ce doresc sa-l testeze pe durata targului primesc o portie cu doar trei sau patru gogosele, ca nu cumva sa li se faca rau de la prea multa grasime, mai ales ca s-ar putea sa-i tenteze si alte produse prajite de la standurile altor expozanti.

Succesul obtinut cu creatiile sale culinare i-a permis texanului sa renunte la serviciul stabil pe care-l avea de paisprezece ani in IT si sa se dedice pasiunii sale. Neobisnuitele preparate necesita insa multa munca, astfel incat, pentru a-i putea multumi pe toti vizitatorii standului sau de la targ, Gonzales e ajutat la gatit de intreaga familie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
dallas,
unt prajit,
coca-cola prajita
/arta-si-societate/panorama/dallas-gonzales-oil-company-4898052
4898052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.