Cine a pus dealul în drum

Postat la 29 martie 2021 111 afişări

Cine a pus dealul în drum

Ca să convingă lumea să mai uite de pandemie şi să revină la cumpărături pe importanta arteră londoneză de shopping Oxford Street, autorităţile locale s-au gândit nici mai mult, nici mai puţin decât să-i pună un deal în drum, scrie The Guardian. Dealul, o structură temporară susţinută de nişte schele este realizat de firma olandeză de arhitectură MVRDV şi inspirat de Hyde Park din apropiere.

Denumit Marble Arch Hill, de la monumentul Marble Arch (Arcul de Marmură) din apropiere, acesta poate fi explorat de către public, oferind o perspectivă rară asupra parcului, monumentului şi asupra Oxford Street. Pe lângă privelişte şi spaţiu de recreere exterior, dealul artificial va funcţiona şi pe post de centru de evenimente, pe care le va putea găzdui în interior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arhitectură

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.