Cea mai tare vedere panoramică asupra unui oraş (VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 03 februarie 2013 133 afişări

Primăria din Dubai a lansat o vedere panoramică interactivă a oraşului-stat, văzut de sus din clădirea Burj Khalifa, în cinstea concursului de fotografie Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, care va avea loc aici în luna martie.

Clădirea Burj Khalifa, devenită celebră graţie filmului "Mission Impossible 4", este cea mai înaltă din lume, ridicându-se la 829,8 m deasupra solului.

Vederea panoramică a fost creată din 70 de fotografii făcute de Gerald Donovan, un fotograf care locuieşte în Dubai. Vizitatorii clădirii Burj Khalifa pot privi de obicei oraşul de la punctul de observaţie situat la etajul 124, însă Donovan a urcat până la etajul 160, ultimul, iar apoi până pe acoperiş, spre a surprinde o privelişte cât mai spectaculoasă.

Panorama interactivă le permite utilizatorilor de internet să exploreze Dubaiul, alegând diverse obiective de interes, cum ar fi hotelul Burj Al Arab sau hipodromul Meydan.

Concursul de fotografie Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum urmează să acorde premii în valoare de 389.000 de dolari. Premiul cel mare este în valoare de 120.000 de dolari. Denumirea concursului îl onorează pe prinţul moştenitor Hamdan, fiul şeicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte al Emiratelor Arabe Unite, prim-ministru şi guvernator al statului Dubai.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/cea-mai-tare-vedere-panoramica-asupra-unui-oras-video-10539612
10539612
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.